piketröjormedtrycka.se

Erbjud dina kunder eller anställda funktionströjor av piké

En pikétröja är så finurligt gjord, eftersom den kan användas vid alla tillfällen. Från början började den produceras bara för att ge en bättre stil och en större bekvämlighet på tennisplanen, men numera använder man den även som ett vardagligt plagg som man tycker är snyggt. Dock är pikétröjan främst till för sport eller friluftsliv, beroende på var man ska använda dem och till vad. Kvaliteten är huvudsakligen i bomull, vilket gör att den inte direkt passar för ett svettigare pass, men dock finns det numera funktionspikéer som fungerar lika bra till träning och hälsa, som de vanliga bomullspikéerna lämpar sig till golf och segling.

Profilera er i rörelse

Genom att ha på sig en pikétröja med företagets tryck när man beger sig till gymmet eller står med golfklubban i högsta hugg, gör man automatiskt reklam för sig själv och ens eget företag. Vill man att tröjan ska få ännu större funktion, skickar man med fördel ut ett antal till kunder, kollegor och vänner. All marknadsföring ger ditt företag ett namn utåt och med en snygg och funktionsduglig pikétröja med lite ovanlig placering av logotypen, kommer det garanterat att kastas blickar. Vad kan vara ett bättre tillfälle att bära sin pikétröja än när man har som mest folk omkring sig och samtidigt hela tiden förflyttar sig? Använd din pikétröja när helst du ska ut och spela tennis eller golf, eller när du går en promenad på stranden eller i stan och se gärna till att bära den med andra snygga och anpassade plagg så att du får extra mycket uppmärksamhet.

Kombinera nytta med nöje

Om pikétröjan uppfyller alla krav på design, kvalitet och komfort, kan du bära den överallt och kombinera den till alla kläder. På så vis profilerar du ditt företag samtidigt som du själv framställer dig i bättre dager genom att helt enkelt se bra ut.