piketröjormedtrycka.se

Var får man tag på pikétröjor för profilreklam?

Pikétröjan är ett av de enklaste plaggen att få tag på, oavsett om man går online och letar eller går en lov i butikerna. Just pikétröjor med någon form av tryck är mycket populära och oftast sitter trycket eller broderiet på flera ställen, till skillnad från den ursprungliga pikétröjan med den broderade Lacoste-krokodilen på bröstet.

Att göra en pikétröja kostar inte speciellt mycket och att trycka upp några enkla motiv eller en företagslogo, är heller inte särskilt dyrt. Det finns också färdiga pikétröjor att köpa som redan är färdigtryckta, men då har du visserligen mindre valmöjlighet. Ju fler plagg man köper för att trycka upp, desto billigare blir det i slutändan per styck, så se alltid till att trycka upp en större mängd. Tryckerifirmor och företag har också ofta ett minimum antal produkter som kan beställas, eftersom de annars går back.

Vänd er till en tryckerifirma eller en profilreklamfirma

Om ni letar efter piketröjor med tryck som du kan ha till användning som reklampelare när ni och ert företag står på mässor eller andra utställningar och events, kan vi rekommendera T & S Reklam som gärna hjälper till och levererar kvalitativa och snygga produkter. Om ni vill ha ett särskilt tryck på pikén, vilket förmodligen är fallet, kan ni visa er logotype och diskutera med reklamfirman om var trycket ska sitta, vilka färger ni bör ha på pikéerna samt hur stort antal som efterfrågas. Reklamföretag brukar också ha ett större antal prototyper som ni kan välja mellan för att se hur den färdiga produkten kommer att se ut.

Efter att ni rådfrågat personalen på reklamfirman, så är det dags för en offert och kostnadsförslag och här gäller det att tänka smart. Tryck upp ett antal tröjor men inte för många. Räkna på hur många tröjor som kan behövas och lägg till ytterligare ett mindre antal för säkerhets skull.