piketröjormedtrycka.se

Tänk smart med en piké

Antingen du vill ha ett tryck på pikén eller en liten broderad logotype, så kommer det inte kosta skjortan för att tillverka det. Pikétröjan (https://sv.wikipedia.org/wiki/Pik%C3%A9tr%C3%B6ja ) är bland det enklaste och mest prisvärda plagget en fabrik kan göra och det hör också till ett av de vanligaste plaggen som kunder efterfrågar.

Man kan antingen inhandla ett större antal pikétröjor själv för att sedan vända sig till en tryckerifirma som tar det motiv som ska sitta på tröjan och trycker eller broderar upp det, eller också kan man låta en firma som specialiserar sig på reklam, göra alltihop på plats. Detta är det vanligaste och smidigaste sättet att tillverka sina reklamtröjor på, då man slipper stress och flera fakturor för olika kostnader.

 

Sprid budskapet snabbt med en piké med tryck

Era pikétröjor med tryck kommer att uppskattas av många, både kunder och anställda och de är dessutom mycket användbara. En stor fördel med att bära en pikétröja med tryck från ert varumärke, är också att budskapet sprids snabbt och till en så stor målgrupp som möjligt. Bara man går ut på gatan, kommer tröjan att synas, förutsatt att det är någorlunda varmt ute. När man är på arbetet kommer kollegor fråga efter den och när man är på gymmet och tränar i den, kommer man säkert att få några automatiska blickar.

Dock är det särskilt viktigt att tänka på reklamdelen, d.v.s. vilket tryck man sätter på den samt hur mycket det syns. Att bara se en vanlig pikétröja, är inte särskilt uppseendeväckande, men har tröjan ett speciellt och unikt tryck som får det att direkt dra uppmärksamheten till ert företag, har man vunnit mycket och kommit en rejäl bit på vägen.

Använd er av ett prisvärt och effektivt sätt att sprida ert varumärke genom att trycka upp pikétröjor i olika färger som kommer att dra blickarna till sig omgående!