piketröjormedtrycka.se

Ett fint universalplagg

Pikétröjan beskrivs ofta som en lite stiligare variant av en t-shirt, och i likhet med en t-shirt kan en pikétröja användas i många olika situationer. Pikétröjan ger alltid ett stiligt intryck samtidigt som du det är svårt att uppfattas som över- eller underklädd.

Medans en t-shirt lätt kan uppfattas som enkel och en skjorta som ”för mycket” så ligger piken i en delikat guldzon. Den är en perfekt kombination av stil och enkelhet som alltid passar bra.

Genom att investera i pikétröjor som använder sig av polyester eller någon typ av blandmaterial så får ni dessutom ett plagg som både värmer och ventilerar. Dessa varianter kallas ofta för sport- eller funktionspiké, men dom är ofta lika praktiska på kontoret under träningspasset.

piketröjor med tryck

Alla pikétröjor görs i lite tjockare material, vilket i kombination med ett material som ”andas” gör att tröjan passar bra oavsett vilken temperatur ni har på arbetet. Som en bonus är dessa sportplagg lite lättare att underhålla än varianterna i 100% bomull, vilket alltid uppskattas av ett arbetsplagg.

Sammanfattningsvis så är en pikétröja rätt plagg i nästan alla situationer. Investera i pikétröjor med en diskret logotyp på vänster eller höger bröst, så är er personal redo att inge ett professionellt intryck i de flesta situationer som kan uppstå.