piketröjormedtrycka.se

Satsa på kvalitet i din piké

Förr var det vanligt med reklamprodukter av usel kvalitet som knappt höll sig en vecka. Gällde det godis var det smaklöst och sliskigt, rörde det sig om leksaker gick de oftast sönder så fort man råkade sätta sig på dem och fick man en T-shirt var sömmarna vridna redan efter första tvätten. Hade man tur gick det inte hål på dem förrän efter 2 veckor och bara det var anledning nog att överge företaget som delat ut dem. Detta är numera inte längre acceptabelt.

 

 

Välj ekologiskt

Idag blir kunder alltmer vana att få snygga produkter i stilfull design, med valmöjligheter och i fin kvalitet. Detta kommer också till sin vikt när världen ser ut som den gör och miljön får sig ständiga törnar. Tyger i ekologiskt material blir mer och mer efterfrågade och detta gäller även profilkläder som pikétröjor. Fairtrade bomull, exempelvis från Cottover, finns att köpa i flera fina färger och ger en underbart mjuk känsla mot huden samtidigt som den är slitstark.

Överträffa den traditionella pikétröjan

Den ursprungliga pikén kom redan då, i härlig kvalitet som man har lyckats bibehålla för att värna om varumärkena. En pikétröja av dålig kvalitet eller sunkig bomull, är inte bara ful att bära; den associerar omgående till ditt företag som då blir lidande. Ett företag som inte satsar på sina kunder och som delar ut skräp, kommer att straffa sig självt illa kvickt. Se därför alltid till att ligga steget före och dela ut tröjor som folk kan ha på sig en lång tid utan att oroa sig att de blir förstörda i tvätten.

Idag är profilkläders kvalitet och standard lika viktiga som plagg man köper ute i butikerna och det säger sig självt att ju mer man spenderar på gåvor till kunderna, ju längre kommer de att minnas företaget samtidigt som folk får en anledning att klä sig lite snyggt både till vardag och fest. De gåvor dina kunder eller anställda får, ska kunna användas och slitas och dessutom kännas sköna och behagliga mot kroppen om det rör sig om kläder.